info@toevoegingsadvocaat.nl
+31 6 81553032

Jan Eerkes

20 jaar ervaring op dit gebied

Jan Eerkes

toevoegingsadvocaat

Contacts

+31 6 81553032
info@toevoegingsadvocaat.nl

Contact

Toevoegingsadvocaat

Heeft u een juridisch probleem dat u niet zelf kunt oplossen? Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat? Deze site maakt het voor rechtzoekenden makkelijker om voor ieder geschil een passende advocaat te vinden die werkt op basis van een toevoeging, in de volksmond beter bekend als een pro-deo advocaat. Alle advocaten die bij ons netwerk zijn aangesloten werken op basis van toevoeging. Als u direct in contact wilt komen met een toevoegingsadvocaat uit uw regio voor uw geschil, dan kunt u het contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig als mogelijk teruggebeld.

Heeft u een toevoegingsadvocaat nodig?

Als u een rechtszaak wilt beginnen of voor de rechter moet verschijnen, heeft u soms een advocaat nodig. Ook als er een ingewikkelde juridische kwestie voor u moet worden uitgezocht kan een advocaat u bijstaan. Alle advocaten die bij dit netwerk zijn aangesloten werken op basis van toevoeging.

Wanneer heb ik recht op een toevoegingsadvocaat?

Onze advocaten gaan altijd na of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand en vraagt indien dit het geval is subsidie voor u aan. De overheid betaalt dan voor een groot deel de advocaatkosten. U moet altijd wel een eigen bijdrage betalen. Hoe hoog deze bijdrage is hangt af van uw inkomen.

Waarom Toevoegingsadvocaat?

  • – U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een toevoegingsadvocaat;
  • – Snel contact met de juiste toevoegingsadvocaat voor uw zaak;
  • – Toevoegingsadvocaten voor ieder juridisch geschil;
  • – Het eerste gesprek is altijd gratis.
WhatsApp Stuur ons een Whatsapp