info@toevoegingsadvocaat.nl
+31 6 81553032

Letselschade

Download PDF

Letselschade

Een toevoegingsadvocaat op het gebied van letselschade kan u bijstaan als u door toedoen van een ander letsel oploopt en u in aanmerking wenst te komen voor een letselschadevergoeding. Letselschade is schade en schade dient vergoed te worden. De verzekeringsmaatschappij van de wederpartij zal echter met al haar ervaring proberen de vergoeding zo laag mogelijk te houden of zelfs helemaal te laten schrappen. Het is dan ook belangrijk dat u de hulp van een letselschadespecialist inschakelt om u hiertegen te wapenen. Toevoegingsadvocaat kan u hierbij de helpende hand bieden als u uw gegevens via het contactformulier achterlaat. Na het achterlaten van uw gegevens zal een toevoegingsadvocaat die gespecialiseerd is in letselschade zo spoedig als mogelijk contact met u opnemen.

Veel voorkomende oorzaken van letselschade

 – Een verkeersongeval;

– Een bedrijfsongeval;

– Een medische fout;

– Een gebrekkig product;

– Letsel toegebracht door dieren;

– Beroepsziekte(n);

– Nalatigheid door de lokale of landelijke overheid;

– Een misdrijf.

Verzekeraars en aansprakelijkheid

Het verhalen van letselschade gebeurt vaak via de aansprakelijkheidsverzekering van de veroorzaker. Dit betekent dat u bij het vaststellen van de letselschadevergoeding hoogstwaarschijnlijk te maken krijgt met een verzekeringsmaatschappij. Een deskundige tegenpartij, die ruime ervaring heeft in letselschadezaken en goed weet hoe zij het spel moet spelen om het uit te keren bedrag zo laag mogelijk te houden. U krijgt uw letselschade uitsluitend vergoed als de tegenpartij aansprakelijkheid erkent. Alhoewel hier in sommige gevallen geen misverstand over bestaat, kan het echter ook zo zijn dat een verzekeringsmaatschappij een andere lezing van de situatie aanvoert en de aansprakelijkheid betwist. Wanneer u de aansprakelijkheid in dit geval niet hard kunt maken, ontvangt u geen letselschadevergoeding.

Hulp van Toevoegingsadvocaat

Het moge duidelijk zijn dat u in letselschadezaken vaak op geduchte tegenstand stuit. Het verdient daarom aanbeveling om in een zo vroeg mogelijk stadium uw toevlucht te zoeken tot een juridisch professional zodat u een rechtvaardige compensatie krijgt voor het opgelopen letsel. Door uw gegevens via het contactformulier achter te laten, zorgt Toevoegingsadvocaat ervoor dat een specialist op het gebied van letselschade zo spoedig als mogelijk contact met u zal opnemen.

WhatsApp Stuur ons een Whatsapp